Bare Vestland
Fakta
Pris for jubileumsmeny:
Enkle retter 185,-
Kjøkkenet bestemmer 4 retter 550,-
Kjøkkenet bestemmer 6 retter 695,-
Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 17:00 – 22:00
Telefon
+47 919 00 456
Adresse
Torgallmenningen 2, 5014 Bergen
Meny “Hele Bergen feirer”
Jordskokk fra Sandsli
Sopp og Fanaost med humle
Svineribbe
Med grillet og fermentert kål og løk
Øl & kjøttgryte
Storfekjøtt kokt mør i lokalt øl med oksehalekraft og rotgrønnsaker
Silderogn
Knutekål, grønnkål og røykt rømme
Plukkfisk
Syltet purreløk, bacon fra Lundal
Sjokolade
Kort om Bare Vestland
Mattilbud og spesialiteter
Burger. Blåskjell. Øl. Sider. Maten på Bare Vestland er et samarbeid mellom gründer Morten Tungesvik og kjøkkensjef John Eric Miccio. Fra hode til hale er prinsippet med hovedvekt på lokale råvarer fra bønder og fiskere på vestlandet.
Atmosfære
Bare Vestland ligger ned en trapp på Vågsallmenningen. Interiøret er en krysning mellom tradisjonell rustikk og moderne bar. De har en åpen kjøkkenløsning som gjør at gjestene kan se maten bli tilberedt.