Bjerck

Ideen bak Bjerck, er å tilby en restaurant med mat og priser som passer alle – midt i hjertet av Bergen sentrum, ved Fisketorget. Lunsj og middag på dagen, hyggelig cocktailbar med musikk på kvelden.

Bjerck

Ideen bak Bjerck, er å tilby en restaurant med mat og priser som passer alle – midt i hjertet av Bergen sentrum, ved Fisketorget. Lunsj og middag på dagen, hyggelig cocktailbar med musikk på kvelden.

Fakta

Prisklasse
Hovedretter: 155-325 kr

Veiledende åpningstider

Mandag 16.00 – 23.00

Tirsdag – Torsdag 12.00 – 00.00

Fredag og Lørdag 12.00 – 01.00

Søndag 12.00 – 23.00

Telefon
+
47 55 32 55 55

Nettsted
https://bjerck.no/

Kjøp gavekort her

Adresse
Torgallmenningen 1A, 5014 Bergen

Meny “Hele Bergen feirer”

Siden vi feirer Bergen 950 år ønsker Bjerck Restaurant å kaste lys over et av byens glemte landemerker. Menyen er derfor dedikert til Harbitzuret, klokken som kroner toppen av Harbitzhjørnet hvor Bjerck holder til. Både bygget og uret har en viktig plass i bybildet og uret, som forøvrig er et smykke i seg selv er altså et av byens glemte landemerker.

Kjøkkensjefen har satt sammen en 3-retter med vinpakke til kr. 950 som består av kamskjell, hjortefillet og sjokoladeganach.

Menyen er tilgjengelig fra klokken 16.00 og ut kvelden fra 10. til 13. desember.

Kort om Bjerck Restaurant & Bar

Mattilbud og spesialiteter

Bjerck Restaurant & Bar er opptatt av å skape god stemning og digge matopplevelser. De mener at god mat ikke trenger å være dyr, og at de beste opplevelsene skapes i en kombinasjon av friske råvarer, spennende utvalg og engasjerte medarbeidere.

Bjerck Restaurant & Bar er et konsept startet av Adam Bjerck og Co. Adam har vært en del av det norske kokkelandslaget og hans lidenskap for gode matopplevelser, har nå gjort ham klar til å oppfylle sin livslang drøm om å starte sin egen restaurant.

En moderne brusj servering eller kjøkkensjefens 3-retter? Bytur med gjengen, feiring med familien, date med kjæresten, eller bare litt spenning i hverdagen? Hos Bjerck kan du reservere bord til alle anledninger, store og små.

Atmosfære

Restauranten har en fantastisk utsikt over Bryggen i Bergen og en spennende meny med lokale smaker.

Jubileums

Restauranter

Bare Vestland

Bien Basar

Bien Centro

Bien Restaurant

Bjerck Restaurant & Bar

Brasseriet

Bryggen Tracteursted

Colonialen – Kranen

Colonialen 44

Colonialen Fetevare

Colonialen Matbaren

Cornelius Sjømatrestaurant

Damsgård Restaurant

Hoggorm Pizza

JAJA Restaurant

Landmark

Lysverket

Marg & Bein

Munken Bistro

Restaurant 1877

Spisekroken

Spisekroken Straume

Wesselstuen

Zander K