Marg & Bein
Denne moderne nabolagsrestauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer, og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk.
Denne moderne nabolagsrestauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer, og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk.
Fakta
Prisklasse
Forretter 115-165 kr
Hovedretter 289-449 kr
Dessert 129-178 kr
Adresse
Fosswinckel gate 18, 5007 Bergen
Veiledende åpningstider
Åpent onsdag-lørdag 16-22
Telefon
+47 55 32 34 32
Nettsted
http://marg-bein.no/
Meny “Hele Bergen feirer”
Marg & Bein tilbyr take away under Hele Bergen feirer. Maten henter du enkelt i restauranten deres på Nygårdshaugen. Se denne nettsiden for utvalg og bestilling.
Kort om Marg & Bein
Mattilbud og spesialiteter
Marg & Bein er opptatt av å gi gjestene nye smaksopplevelser. Derfor bytter de meny fra uke til uke. Restauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk. På denne nabolagsrestauranten serverer de raffinert mat laget på hele dyret, med inspirasjon fra England, Frankrike og Skandinavia.
Atmosfære
Marg & Bein ligger midt i byens universitetsmiljø på Høyden i Bergen, og er omringet av flotte murhus i alle slags farger. Restauranten har moderne store vinduer og hvite vegger som gjør lokalet åpent og lyst. Det er likevel er det lunt inne på restauranten, der skandinavisk design er blandet med antikke møbler og stolene er kledd med varme saueull.