Spisekroken
Rause porsjoner med nymotens husmannskost og lokale råvarer presentert tradisjonelt men tidsriktig. Spisekroken byr på spesialiteter som kalvekjake, reinsdyrbiff, geitekilling og ørret.
Rause porsjoner med nymotens husmannskost og lokale råvarer presentert tradisjonelt men tidsriktig. Spisekroken byr på spesialiteter som kalvekjake, reinsdyrbiff, geitekilling og ørret.
Fakta
Prisklasse
Hovedretter: 298-398 kr
Treretters meny: 575 kr
Jubileumsmeny 950 kr for 2 personer
Veiledende åpningstider
Mandag – Lørdag 16:00 – 23:00
Søndag 15:00 – 22:00
Telefon
+47 55 23 01 15
Adresse
Klostergaten 8, 5005 Bergen
Nettsted
http://www.spisekroken.no/
Meny “Hele Bergen feirer”
Spisekrokens 950 års middag
Gravet hjort med skogsoppmajones, bjørnebær og potetgull
Gourmetkalv med kalvekjaker, bakte rotgrønnsaker og sjysaus
Fløterand med yoghurt fra Ostegården med marinerte multer og knekk
950 kr for to personer.
Ønsker du å spise hjemme?
Hent maten hos Spisekroken, nesten helt ferdig og gjør siste finish hjemme.
Kort om Spisekroken
Mattilbud og spesialiteter
Rause porsjoner med nymotens husmannskost og lokale råvarer presentert tradisjonelt men tidsriktig. Spisekroken byr på spesialiteter som kalvekjake, reinsdyrbiff, geitekilling og ørret. Her har du et godt utvalg fra både hav og land. Den berømte Spisekroken-menyen gir en rik måltidsopplevelse, med tre forretter på en planke, en hovedrett, og til slutt, tre små desserter. Prøv den gjerne med husets akevittplanke.
Atmosfære
Spisekroken er en liten og intim restaurant med god atmosfære og svært erfarne servitører. Restauranten ligger på Klosteret på Nordnes, et område preget av historiske, godt bevarte trehus midt i Bergen.